top of page

Hana vicešampionka Srbije

Naša učenica Hana Paučinac osvojila je drugo mesto na Školskom prvenstvu Srbije u karateu u kategoriji do 54 kg, za prvi i drugi razred srednjih škola.

Prema njenim rečima, konkurencija je bila velika jer su se takmičili najbolji iz Srbije, ali ona se od samog starta nadala medalji i uspela je da taj cilj i ostvari.


Za nju, kako kaže, ovo predstavlja veliki uspeh, ne samo individualni, već i uspeh za školu jer je bila njen ambasador do samog kraja takmičenja i pokazala je da Gimnazija Novi Pazar Srbiji nudi velike sportske nade.


Ovo nije kraj za nju, naprotiv, Hana se nalazi na samom početku svoje neverovatne sportske avanture, jer se nada još većem uspehu na balkanskom, evropskom i svetskom takmičenju, na kojima neće predstavljati samo školu, već i svoju zemlju.


Mi joj želimo puno sreće u nastavku takmičenja i čestitamo joj na uspehu i na još jednom dokazu da je naša škola davala, daje i da će davati velike sportske kadrove ovom gradu i zemlji.

110 views0 comments

Recent Posts

See All

Пријавa за пријемни испит

Поштовани, У складу са Календаром активности за спровођење завршног испита, пријемног испита и уписа ученика у средњу школу за школску 2024/2025. годину, у периоду од 15. до 22. априла ће се вршити п

Comments


bottom of page