top of page

NOVI PAZAR: NAKON DUGOG ZASTOJA POČELO POŠUMLJAVANJE

Počela je akcija „Zasadi drvo, zasadi svoj kisik“, a u organizaciji Grada Novog Pazara i JKP “Gradska čistoća”, grupa volontera koju čine volonteri ORA “Ribariće”,Brigada “Rifat Škrijelj Laki”, Odred izviđača “Sandžak”, nevladine organizacije “Otvorena ruka” i “Put sredine” , učenici Gimnazije Novi Pazar,Medicinske škole , članovi Studentskog parlamenta Državnog univerziteta, zasadila je u naselju Hadžet jedan dio od ukupno 8250 stabala smrče.

Sadnice koje je obezbjedio Grad, biće raspoređene po svim dijelovima Novog Pazara, a doprinos današnjoj akciji dao je i gradonačelnik Nihat Biševac. “Zadovoljstvo je učestvovati u ovakvim akcijama. Volonteri koji učestvuju u akciji pošumljavanja brda Tepe biće srećni kada kroz par godina vide da se na ovom mjestu nalazi šuma.


To je poseban osećaj i nevažno je da li u ovakvim aktivnostima učestvujete tokom školskih dana ili u zrelim godinama”, rekao je gradonačelnik Nihat Biševac, podsjetivši se da je svojevremeno, kao učenik OŠ “Rifat Burdžević Tršo” učestvovao u akciji pošumljavanja Paričkog brda.48 views0 comments

Comments


bottom of page