top of page

Nedžad Curić ponovo u gimnazijalskoj klupi

Kroz svoje postojanje duže od jednog veka gimnazija je dala puno uspešnih ljudi.Jedan od njih je i Nedžad-Ned Curić,naš sugrađanin koji trenutno živi u Americi.

Njegov put do uspeha nije bio lak ali je on uz puno odricanja i rada dostigao sam vrhunac u svojoj struci i postao jedan od najćenjenijih stručnjaka u svetu automobilske industrije. Želeći da motivišemo naše učenike iskoristio sam njegov boravak u Novom Pazaru i zamolio ga da obiđe školu i održi im jedan motivacioni govor. Nadam se da će neki od učenika koji su ga veoma pažljivo slušali krenuti putem uspeha i dostići bar približno ono što je naš sugrađanin, bivši gimnazijalac postigao.


Svoju veličinu pokazao je time što je za vreme svog kratkog boravka kod svojih roditelja izdvojio vreme za naše učenike i predočio im da svi mogu ostvariti uspeh ako ga žele a objasnio im je i kako da do uspeha dođu. Inače, Nedžad je od 1994. do 2007. radio u Microsoftu, do pre par godina bio je potpredsednik Tojote za SAD, a sada je potpredsednik u velikoj svetskoj kompaniji AMAZON i radiće sa svojim timom na razvoju platforme Alexa. Hvala mu na poseti i još veći uspeh mu želim.



443 views0 comments

Recent Posts

See All

Пријавa за пријемни испит

Поштовани, У складу са Календаром активности за спровођење завршног испита, пријемног испита и уписа ученика у средњу школу за школску 2024/2025. годину, у периоду од 15. до 22. априла ће се вршити п

bottom of page